odlazi reid

[FOTO] Svladali Dinamo u Europi pa nakon dugih 11 godina ostali bez igrača: 'Navijači su me uvijek podržavali'

22.09.2021 u 12:36

Bionic
Reading

Novozelandski nogometni reprezentativac Winston Reid (33) napustio je redove West Ham Uniteda nakon što je posljednjih 11 godina bio član londonskog kluba

Klub i 33-godišnji branič su postigli sporazumni raskid ugovora i Reid bez odštete može potražiti novu destinaciju.

"Iznimno poštujem ovaj klub i njegove navijače. Došao sam 2010. godine i baš sam uživao igrajući za klub. Bilo je to posebno vrijeme," kazao je Reid za klupsku TV.

"Uvijek sam osjećao da su me navijači podržavali, i uvijek sam pokušavao dati sve od sebe za njih. Na kraju dana, kad ste nogometaš, u tome najviše uživate," dodao je.

Reid je stigao među "Čekićare" 2010. iz danskog Midtjyllanda gdje je proveo pet godina. Posljednje dvije sezone proveo je na posudbama u Kansas Cityju i Brentfordu pomogavši mu u promociji u Premiership.

  • +63
Dinamo - West Ham, 1. kolo Europske lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Ukupno je upisao 222 nastupa za West Ham, a upisao se u klupsku povijest kao strijelac posljednjeg gola na stadionu Boley Ground u pobjedi 3-2 protiv Manchester Uniteda u svibnju 2016.

Ove sezone nije upisao niti jedan nastup za momčad koja se nalazi u Dinamovoj skupini Europske lige i prošlog tjedna je slavila u Zagrebu sa 2-0.

  • +8
Dinamo - West Ham, navijači Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL