tuga u modroj svlačionici

[FOTO] Mladi hrvatski reprezentativac sretan je zbog pobjede, ali i svjestan je što njega i RB Salzburg čeka u Maksimiru

05.10.2022 u 21:55

Bionic
Reading

U utakmici 3. kola E skupine nogometne Lige prvaka Dinamo je na gostovanju kod austrijskog prvaka RB Salzburga izgubio 1:0. Pogodak odluke zabio je Noah Okafor iz jedanaesterca u 70. minuti.

Za razliku od Dinamovih nogometaša, koji su poraženi ali ne i poniženi, igrači RB Salzburga imali su razloga za slavlje, jer nakon dva remija u prva dva kola, u trećoj su utakmici ovosezonske Lige prvaka upisali i prvu pobjedu.

Domaćini su do tri boda došli nakon uspješno realiziranog penala Okafora u 71. minuti, a kojeg je skrivio Iranac Moharrami.

U redovima domaćih skoro cijelu utakmicu odradio je mladi hrvatski reprezentativac, 20-godišnji Luka Sučić, koji je potom i dao izjavu.

'Teška utakmica, Dinamo je odlična ekipa, ali mislim da smo na kraju zaslužili pobjedu. Znali smo kakva su ekipa, kako igraju, kakav im je stil nogometa, trener nas je dobro pripremio i na kraju se isplatilo, rekao je Luka Sučić.

'Naša taktika je uvijek ista, nema veze tko je protivnik i koja su imena, uvijek igramo presing. Čeka nas uzvrat, bit će još teža utakmica, pun Maksimir, ali mi idemo po pobjedu', dodao je Sučić te otkrio.

'Dogovorio sam se s Baturinom da zamijenimo dresove. Nismo stigli na terenu, ali ćemo u svlačionici'.

  • +32
RB Salzburg - Dinamo (3. kolo Lige prvaka) Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic