BRZO JE NESTALO

[VIDEO/FOTO] Euforija trese Zagreb zbog Dinama u Ligi prvaka; ulaznice za dvoboj sa Chelseajem razgrabljene za tri sata

04.09.2022 u 11:52

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u utorak započinju natjecanje u grupnoj fazi Lige prvaka, na Maksimir u sklopu prvog kola dolazi engleski velikan Chelsea (18.45), a prvog dana prodaje sve raspoložive ulaznice brzo su nestale

Iz Dinama su u prodaju pustili samo 15 tisuća ulaznica. Podsjećamo, južna tribina rezervirana je za gostujuće navijače, a istočna nema uporabnu dozvolu nakon potresa.

Dinamovim navijačima je bila na raspolaganju samo zapadna i sjeverna tribina, odnosno oko 21 tisuća mjesta, ali oko 5300 vlasnika godišnjih ulaznica ima pravo i na utakmice Lige prvaka tako da dolazimo do brojke od nešto više od 15 tisuća raspoloživih karata.

Po cijeni od 150 kuna mogle su se kupiti ulaznice za tribine sjever dolje i sjever gore, za tribinu zapad gore trebalo je izdvojiti 250 kuna, a za tribinu zapad dolje 350 kuna.

  • +10
Gužva za kupnju karata za utakmicu Dinamo - Chelsea Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Navijači su od ranih jutarnjih sati čekali na otvaranje blagajni (11 sati), stvorili red od nekoliko stotina metara, a tri sada od početka prodaje Dinamo je na svojim društvenim mrežama objavio kako su rasprodane sve ulaznice.

Gužva za kupnju karata za utakmicu Dinamo - Chelsea Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek/CROPIX