ničim izazvani

[FOTO] Englezi brutalno ismijali Hajduk; Splićane nazvali 'električarima' i vodoinstalaterima i navukli bijes navijača

30.07.2020 u 17:21

Bionic
Reading

Popularna stranica ODDSbible je iz nepoznatog razloga uvrijedila Hajduk i Hapoel Beer Shevu jednom objavom o novom dresu Tottenhama

Hajduk je sezonu završio na petom mjestu i vjerojatno će ju htjeti što prije zaboraviti, ali zahvaljujući njihovom najvećem rivalu Dinamu ipak će igrati u Europskoj ligi jer Hrvatski Telekom Prva liga ove sezone ima jedno mjesto više u europskim natjecanjima.

Kao da navijačima zbog cijele situacije nije dovoljno muka, odlučili su ih bocnuti i Englezi. Facebook stranica ODDSbible koju prati više od 2.2 milijuna ljudi objavila je novi dres Tottenhama za iduću sezonu, a tu priliku su iskoristili da se narugaju splitskom klubu.

'Spursi su upravo objavili kako će izgledati domaći i gostujući dres za sezonu 2020./2021. Vodoinstalateri i električari iz Hajduk Splita i Hapoela koji ih čekaju u Europskoj ligi nisu spremni za ovo', napisali su iz ODDSbiblea i tako navukli bijes navijača Hajduka.

Ispod objave se skupilo par stotina komentara, a većina ih je od navijača splitskog kluba koji uglavnom podsjećaju bahate Engleze da je upravo Tottenham već gubio od Hajduka u povijesti, ali i da su Hrvati pobjeđivali Englesku u nekoliko navrata.