podrška hajduku

[FOTO] Bili vlak s Hajdukovim navijačima na putu je za Zagreb; policija intervenirala već u Splitu, jer bilo je nedozvoljenih sredstava

09.07.2022 u 11:18

Bionic
Reading

Dio Hajdukovih navijača, prema službenim podacima njih 450, krenulo je tzv. Bilim vlakom prema Zagrebu, na utakmicu SuperSport Superkupa (20 sati, MAXsport 1, MAXtv)

Kao što je i najavljeno, u subotu je nešto prije deset sati, iz Splita prema Zagrebu krenu vlak s Hajdukovim navijačima.

Koliko se vidi po snimkama, u kompoziciji je osam vagona, a u njima 450 navijača. Putem će ih se još ukrcati.

A kako se na maksimirskom jugu očekuje njih više od dvije tisuće, posve je jasno da će ih dio doći i automobilima, odnosno autobusima.

Djelatnici policije za ovu su se akciju očito dobro pripremili, kako se ne bi ponovile scene iz svibnja, kada su na odmorištu Desinec, brojčano nadmoćniji, pripadnici Torcide krenuli u obračun.

Očito su djelovali i preventivno, te su dvojicu 'skinuli' s vlaka prije nego su se i ukrcali, jer su pronašli pirotehnička sredstva.

  • +14
Okupljanje navijača Hajduka Izvor: Cropix / Autor: Joisko Ponos

Dvoboj SuperSport Superkupa možete gledati na novom MAXSport 1 kanalu na 12.poziciji MAXtv-a u Osnovnom paketu.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.