kutija šibica

[FOTO] Biberon Koestlin nakon lutrije sedmeraca izborio finale Kutije šibica protiv Kerschoffset Kamgrada

28.12.2022 u 20:17

Bionic
Reading

U velikom finalu 51. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica, koji se održava u Zagrebu, igrat će Kerschoffset Kamgrad i Biberon Koestlin

Kerschoffset Kamgrad je u polufinalu svladao CB Sea Wolf Gradnju Elez 3:0 i to golovima u drugom poluvremenu. Strijelci su bili Robert Grbić u 25., Žiga Čeh sa sedam metara u 31. i Kristijan Pantić u 40. minuti.

Dramatičnija je bila druga polufinalna utakmica u kojoj je Biberon Koestlin nakon raspucavanja 4:3 svladao Polikliniku Milojević. Zvonimir Šućur i Filip Novak zabijali su u 28. i 33. minuti za vodstvo Poliklinike Milojević 2:0.

  • +5
Kutija šibica, polufinale, Biberon Koestlin - Poliklinika Milojević, 28.12.2022. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

No, Biberon Koestlin je uspio nadoknaditi zaostatak. Prvo je u 38. Ferreira Alves smanjio na 2:1, dok je pola minute prije kraja, nakon udarca Jelovčića, Čekol dao autogol za 2:2. U raspucavanju je Biberon bio bolji i osigurao finale.

U četvrtak će tako u finalu igrati Kerschoffset Kamgrad i Biberon Koestlin, a dvoboj počinje u 19.15 sati. Prije toga će se odigrati utakmica za treće mjesto, od 16 sati, između CB Sea Wolf Gradnje Elez i Poliklinike Milojević.

  • +5
Kutija šibica, polufinale, CB Sea Wolf Gradnja Elez - Kerschoffset Kamgrad, 28.12.2022. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Odigrane su utakmice i za treće mjesto na veteranskom i ženskom dijelu turnira malonogometnog 51. izdanja Kutije šibica, a osvojile su ga Pulpit Elkro i Pomurske Gorice.

U veteranskom dijelu turnira Kutije šibica Pulpit Elkro je 5:2 pobijedio CB Off on ZGI, a igrač utakmice bio je Miroslav Bičanić, nekadašnja zvijezda velikog nogometa kao igrač Osijeka i Zagreba. Bičanić je postigao tri gola, a po jedan su dodali Lalić i Bodrušić. Strijelci su za poraženi sastav bili Musa i Karabogdan.

U finalu veterana igrat će Pelmen ZGnogomet i KMN Meteorplast Vitomarci. Taj se susret igra u četvrtak s početkom u 18.15 sati.

Kod žena su treće mjesto osvojile Pomurske Gorice koje su pobijedile Staru Gardu 2:1 golovima Škvorc i Šnofl. U finalu će, u četvrtak od 17 sati, igrati Micheli Tomić i MC Plus Agram Poliklinika Milivojević.

Kutija šibica, polufinale:

Kerschoffset Kamgrad - CB Sea Wolf Gradnja Elez 3:0

Biberon Koestlin - Poliklinika Milojević 4:3, raspucavanje 2:2