i najavio derbi s dinamom

Filip Krovinović najbolje je opisao 'pakao' na terenu: Upozoravao sam da su navijači ludi, nenormalni

10.08.2022 u 22:32

Bionic
Reading

Unatoč porazu kod Vitorije, igrači Hajduka iz Portugala se vraćaju kao ukupni pobjednici jer uspjeli su sačuvati prednost stečenu prošlog tjedna u Splitu. No, za veselje baš i nema puno vremena, jer Bile u subotu u Zagrebu čeka derbi s Dinamom, a potom i 18. kolovoza prva utakmica protiv Villarreala u play-offu Konferencijske lige

Iako je već u 5. minuti primio gol, Hajduk se nakon desetak minuta oporavio od šoka i do kraja utakmice bio posve ravnopravan suparnik Vitoriji.

Među boljim igračima splitske momčadi bio je Filip Krovinović, koji je izborio drugi žuti karton Tiaga Silve u 77. minuti.

'Vrlo smo sretni zbog prolaska, ne baš i zbog igre, ali nekad se treba proći i tako. Utakmica je bila teška. Igrao sam ovdje ranije, upozoravao sam da su navijači ludi, nenormalni, ali idemo dalje. Fokusirani smo na subotu, a onda play-off protiv Villarreala. Mislim da će biti gušt igrati. Jedva čekamo tu utakmicu', rekao je Krovinović, a potom dodao:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Vitoria je ušla agresivno. Znali smo da će ih navijači povući prema naprijed. Primili smo gol, ali brzo smo se stabilizirali. Imali su oni šansi, imali mi, ali u dvije utakmice smo zaslužili prolaz. Nakon što smo prošle godine ispali od Tobola, sada je važno da smo unatoč porazu prošli dalje. To je dokaz da rastemo kao ekipa'.

U subotu Hajduk gostuje u Zagrebu kod Dinama, a svi znamo kakva je to utakmica.

'Volim igrati velike utakmice. Najveći hrvatski derbi. Treba se dobro odmoriti. Čeka nas velika utakmica za nas, navijače i grad Split'.

  • +5
Tučnjava igrača Vitorije i Hajduka nakon utakmice Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +16
Vitoria Guimaraes - Hajduk, uzvratna utakmica 3. pretkola KL-e Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic