POHVALIO JEDNOG 'LOKOSA'

Filip Krovinović hrabro najavio derbi s Dinamom: Nemamo što lagati i skrivati se

24.09.2023 u 07:37

Bionic
Reading

Ne baš jednostavno, ali ipak Hajduk je upisao 1:0 pobjedu protiv Lokomotive, te se vratio na pobjedničke staze. Važno je to Splićanima jer sljedeće nedjelje na punom Poljudu dočekuju Dinamo. Svjestan je toga i Filip Krovinović, kojem je sudac Kolarić početkom drugog dijela poništio pogodak

Filip Krovinović bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Lokomotive.

'Teška utakmica, ali zaslužena pobjeda. Dali smo sve od sebe, to se vidjelo. Imali smo prilika, moj poništen gol. Livajin ofsajd, stativa, moj udarac kada je njihov igrač tijelom skinuo s crte. Nažalost, nismo zabili, ali trud se isplatio, 1:0, slatko, i to je to', rekao je Krovinović, te nastavio:

'Čestitke Čavlini na top utakmici. Naš gol je iz odbijanca, Sahiti se odlučio na udarac. Sretan sam zbog njega jako. Treba tako nastaviti, nadam se da će nas opet razveseliti'.

Slijede tri derbija, ova pobjeda će dobro doći za samopouzdanje?

'Pobjeđivati je uvijek bitno. Tri derbija, ali gledamo idući, najbitniji. Dinamo na Poljudu. Radit ćemo, nismo još ništa napravili. Prvenstvo je dugo. Nije još ništa isključeno, derbi svi volimo igrati. Čekamo tu utakmicu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Hajduk je na prvom mjestu...

'Nakon dugo vremena držimo prvu poziciju, bez obzira što Dinamo ima dvije utakmice manje. Lijepo je biti prvi, to treba držati. Nismo bili u ovoj situaciji često otkad sam došao, treba to pokušati držati što duže. Prvenstvo je dugo, bit će svega'.

Riječ, dvije o Dinamu.

'Dinamo kao Dinamo, uvijek super momčad, respekt na maksimum. Nemamo što lagati i skrivati se. Vjerujem u svoju ekipu i ove momke. Moramo se bazirati na nas i krenuti na tri boda'.

Sažetak utakmice Rudeš - Lokomotiva 1:0 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +37
Hajduk - Lokomotiva (9. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Više pronađite OVDJE.

Standings provided by Sofascore