SUPERSPORT HNL - 9. KOLO

Sahitijevim golom vraćen mir na Poljud; sudac Kolarić poništio gol Krovinoviću

23.09.2023 u 21:13

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka prekinuli u niz od dva uzastopna poraza svladavši kao domaćini na Poljudu Lokomotivu sa 1:0 (0:0) u susretu 9. kola HNL-a. Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Emir Sahiti u 76. minuti.

Bila je to još jedna neuvjerljiva predstava vodeće momčadi prvenstva, tijekom prvog poluvremena Hajduk nije stvorio niti jednu izrazitu priliku protiv skromnog gosta koji se orijentirao na obranu.

Nastavak utakmice ponudio je mnogo bolju igru, mreža Lokomotive tresla se već u 48. minuti kada je nakon greške Tucija koji je izgubio loptu na 20-ak metara od svog gola uslijedila kombinacija Livaja - Benrahou - Krovinović, potonji je pogodio sa 14 metara, ali nakon pregleda snimke utvrđeno je kako je Krovinović bio u milimetarskom zaleđu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Stoga se nastavila nervoza kako na terenu tako i na tribinama, u 59. minuti Čavlina je bravurozno zaustavio udarac Livaje, no 15-ak minuta prije kraja stiglo je opipljivo olakšanje.

Trajkovski je brzo izveo udarac iz kuta, uposlio Sahitija na lijevoj strsni kaznenog prostora, prvi udarac Hajdukovog krila završio je u bloku, no lopta se vratila Sahitiju koji si je stvorio prostor za udarac sa 20-ak metara koji je odsjeo u donjem lijevom kutu.

Pogodak Sahitija za pobjedu Hajduka Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +37
Hajduk - Lokomotiva (9. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec
Standings provided by Sofascore

Više doznajte OVDJE.