SCOLARI ŠIRI PANIKU

'FIFA ne želi da Brazil osvoji Svjetsko prvenstvo!'

02.07.2014 u 13:10

Bionic
Reading

Brazilski mediji tvrde da im se Luiz Felipe Scolari povjerio kako smatra da FIFA želi izbaciti njegovu reprezentaciju sa Svjetskog prvenstva…

Iako je imao sudačku pomoć na prvoj utakmici protiv Hrvatske, a ni u ostalima nije oštećen, brazilski izbornik je ustvrdio: FIFA ne želi da Brazil osvoji Svjetsko prvenstvo. Podijelio je tu teoriju sa šest najuglednijih lokalnih novinara.

Brazilski Globo kaže da je uzrok Scolarijeve paranoje između ostalog i Nizozemska, koju FIFA navodno gura kroz natjecanje, a Robben nije kažnjen naknadno poslije Meksika, iako je simulirao u više navrata.

Scolari je također ljutit na medije zbog potenciranja Fredovog simuliranja protiv Hrvatske i smatra da taj potez nije bio ključ pobjede njegove ekipe.

Što se brazilskih igrača tiče, slijedi im dvoboj protiv opasne Kolumbije u četvrtfinalu, a tamošnje stručnjake najviše brine mentalni pristup utakmicama ove generacije.

'Igrači počnu plakati već kad čuju himnu, čak i prije utakmice. Psiholozi nisu obavili dobar posao,' kaže Carlos Alberto, kapetan Brazila iz 1970. godine.