ZAMJENA ZA VAN DER SARA

Ferguson sprema ponudu za Casillasa

19.06.2009 u 10:43

Bionic
Reading

Španjolski novinari tvrde da Manchester United sprema sjajnu ponudu za prvog vratara Real Madrida i španjolske reprezentacije Ikera Casillasa (28). Engleski prvak traži pravu zamjenu za Edwina van der Sara

'Crveni vragovi' su proteklih tjedana potpisali nekoliko fenomenalnih sponzorskih ugovora, a blagajnu su dodatno popunili i prodajom Cristiana Ronalda. Menadžer Alex Ferguson je svjestan da se nešto treba i potrošiti kako bi Manchester United i dalje bio jedan od glavnih favorita u svim natjecanjima.

Kako piše El Mundo Deportivo, škotski stručnjak je u lovu na Ikera Casillasa, prvog vratara madridskog Reala. Ferguson traži dovoljno dobru zamjenu za odličnog, ali već godinama načetog Edwina van der Sara (38), a Španjolac je njegov prvi izbor.
Iako španjolski mediji ne navode koliko bi mogla iznositi ponuda za Casillasa, oni tvrde da je u pitanju ogroman iznos koji bi mogao smekšati upravu 'kraljevskog kluba', ali i samog vratara.

Ovo nije prvi put da Casillasa vrbuje klub iz Manchestera. Prije nekoliko mjeseci City je želio za 100 milijuna eura kupiti španjolskog čuvara mreže, ali igračev agent im je poručio da je Casillas Realovo dijete i da nema namjeru nikamo otići, pogotovo ne u momčad koja se ne bori za trofeje.