NAJJAČI ČOVJEK NA SVIJETU

Fedor nokautirao Rogersa i dokazao moć

08.11.2009 u 10:08

Bionic
Reading

Nakon dugo vremena ljubitelji borilačkih vještina mogli su na djelu vidjeti Fedora Emelianenka koji je u organizaciji Strikeforcea nokautirao Bretta Rogersa

Snažni Rus još jednom je potvrdio, ako je netko uopće sumnjao, da je najbolji borac današnjice. U rasprodanoj dvorani 'Sears Centre' u Hofman Estatesu u drugoj rundi je snažnim udarcem u glavu na pod poslao Amerikanca te ga nastavio mlatiti dok sudac nije prekinuo meč.

Bio je to prvi poraz Rogersa, koji je dotad imao čistih deset pobjeda u karijeri, a Emelianenko je stigao do omjera od 31 pobjede uz samo jedan poraz.

'Bio je agresivniji, a ja sam imao previše respekta. Nisam bio agresivan kao što sam trebao biti, a i on je bio inteligentniji u meču', rekao je poraženi Rogers.

Zahvaljujući televizijskoj mreži CBS koja je meč prenosila u SAD-u, milijuni Amerikanaca imali su priliku vidjeti najjačeg čovjeka na svijetu koji je nakon meča skromno izjavio.

'Ovo je sjajan sport. Veselim se idućim susretima i protivnicima kojima prije svega želim pokazati da ih respektiram kao sportaše', rekao je Fedor kojem je to bila prva borba u kavezu pod okriljem organizacije Strikeforce.