ČAČIĆU, VRIJEME JE

Fantastično zabija, a u reprezentaciju nikako da ga pozovu!

16.10.2016 u 11:03

Bionic
Reading

Hrvatski napadač Ivan Santini postigao je ove subote svoj četvrti pogodak sezone u dresu Ceana na gostovanju kod Montpelliera. Zaslužuje li poziv izbornika Čačića za predstojeće utakmice u studenom?

Naš 27-godišnji golgeter već godinama konstantno trpa golove. U dresu belgijskih klubova Kortrijka i Standarda svake je sezone zabio više od deset golova u prvenstvu, a čini se da bi i ove u francuskom Caenu mogao nastaviti u istom stilu.

Santini je ove subote zabio svoj četvrti pogodak u Le Championnatu, u porazu 3:2 Caena protiv Montpelliera. Bila je to fantastična parabola glavom koja je prevarila golmana i odsjela u mreži, no nije bilo dovoljno za izbjeći poraz, jer je domaćin u završnici zabio treći, pobjednički pogodak.

Ivan ipak može biti zadovoljan, jer se još jednom potvrdio kao konstantan strijelac. U ovoj fazi prvenstva niti jedan drugi hrvatski napadač u 'ligama petice' ne može se pohvaliti istim golgeterskim učinkom pa bi bilo logično da mu izbornik Ante Čačić uruči poziv za utakmice u studenom. Prijateljska protiv Sjeverne Irske čini se idealnom za iskušati ga na terenu. Tko zna, možda bi se baš dobro slagao sa zvijezdama koje imamo u veznoj liniji...