transfer bomba

Fantastično pojačanje za rukometaše PPD Zagreba; potpisao je slavni ruski reprezentativac i dvostruki osvajač Lige prvaka

18.07.2022 u 15:06

Bionic
Reading

Ono o čemu se proteklih tjedana nagađalo po brojnim makedonskim i hrvatskim medijima sada je dobilo i službenu potvrdu. Najnovije pojačanje PPD Zagreba stiže iz redova skopskog Vardara.

Nakon Crnogorca Vuke Borozana, Slovenca Aljaža Panjtara, Srbina Milana Milića, dres najtrofejnijeg hrvatskog kluba odjenuti će i proslavljeni bivši reprezentativac Rusije Timur Dibirov (38).

Dvostruki prvak Europe sa makedonskim Vardarom dolazi na poziciju lijevog krila gdje će mu konkurenciju praviti povremeni hrvatski reprezentativac Davor Ćavar i netom pristigli dvostruki prvi strijelac Paket24 Premijer lige Gabriel Buvinić.

Dibirov je potpisao jednogodišnji ugovor s najboljim hrvatskim klubom.

'Jako sam sretan što dolazim u Zagreb, klub bogate povijesti i klub iz čijih su redova iznikla brojna velika imena hrvatskog i europskog rukometa. Očekujem velike stvari u Zagrebu, znam da ću davati sve od sebe na svakom treningu i utakmici i mislim da zajedno možemo ostvariti dobre rezultate', kazao je Timur Dibirov te dodao:

'S nekim igračima sam igrao ranije, poput Borozana i Čupića, protiv nekih sam se također nadmetao, a neke ću tek upoznati. Smatram da je roster Zagreba dobro posložen i da je idealan spoj mladosti i iskustva. Mislim da naša ekipa ima što za dokazati i da ćemo mnoge ove sezone ugodno iznenaditi.'