ostvarenje sna

Fantastična vijest za Dinamo; Dani Olmo dobio je dugo očekivani poziv, a ovako su na to reagirali njegovi suigrači

08.11.2019 u 12:58

Bionic
Reading

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Roberto Moreno objavio je popis kandidata za utakmice kvalifikacija za Euro 2020. godine protiv Rumunjske i Malte, a prvi put na popisu kandidata našao se i Dinamov nogometaš Dani Olmo

Dani Olmo je do sada nastupao za U-21 reprezentaciju upisavši 14 nastupa, a pritom je zabio i šest golova. S mladom reprezentacijom osvojio je Euro U-21, proglašen je i najboljim igračem finala, a u aktualnom ciklusu kvalifikacija za Euro U-21 u tri je do sada odigrane utakmice zabio - tri gola.

Izbornik Roberto Moreno pozvao je 23 igrača za utakmice kvalifikacija za EURO 2020. godine protiv Malte 15. studenog u Cadizu, te tri dana kasnije protiv Rumunjske u Madridu.

Olmo je već ranije bio na širem popisu A-selekcije 'furije', a sada je svojim izuzetnim partijama u dresu Dinama u Ligi prvaka zaslužio i poziv među 23 najbolja!

Španjolac je ovu fantastičnu vijest doznao na treningu Dinama, trener Nenad Bjelica okupio je igrače kako bi im priopćio novost, a pogledajte kako su 'modri' reagirali...

Izvor: Licencirane fotografije

Španjolska je vodeća momčad u skupini F s 20 osvojenih bodova, pet više od drugoplasirane Švedske.

Golmani: De Gea, Kepa, Pau López

Braniči: Carvajal, Navas, Gayá, Bernat, Albiol, Ramos, Íñigo Martínez, Pau Torres

Vezni: Busquets, Thiago, Rodri, Saúl, Cazorla, Fabián

Napadači: Rodrigo, Oyarzabal, Alcácer, Gerard Moreno, Morata, Dani Olmo.

  • +56
Dinamo - Šahtar, 4. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL