TANKA JE CRTA

Evo što se dogodi kada prijatelji igraju za Real i Barcu...

15.08.2013 u 15:21

Bionic
Reading

Rivalstvo Reala i Barcelone spada među najveće na svijetu. S toga je razumljivo da i igrači, posebice u međusobnim dvobojima postanu 'neprijatelji'. No, na svu sreću, to traje samo tih 90 minuta

'Neymar je moj prijatelj, ali mi neće biti prijatelj kada se sastanemo s Barcelonom', izjavio je brazilski reprezentativac Marcelo, branič madridskog Reala.

'To je sasvim normalna situacija, kakvu sam već imao s Danijel Alvesom. Nakon derbija između Real Madrida i Barcelone bi opet bili bili u dobrim odnosima, ali ne i na utakmici. Tako će biti i s Neymarom. On mi je jako dobar prijatelj, ali to neće biti slučaj kada zaigra za Barcelonu protiv nas', rekao je Marcelo.

Novinari su ga pitali što misli o potencijalnom dolasku Garetha Balea iz Tottenhama. Nagađa se da bi Real Madrid za njegove usluge mogao platiti 100 milijuna eura. No, Marcelo se ogradio na pitanje o Baleovom dolasku.

'Možemo razgovarati samo o igračima koji su već članovi Real Madrida. Gareth Bale to još nije i nemam ja što govoriti da li mi se sviđa kao igrač. Predsjednik kluba je taj kojem se neki igrač može sviđati. Predsjednik ili trener. Nisam ja taj koji odlučujem o tome', rekao je Marcelo.