PREOKRET NA RUJEVICI

Evo što je govorio Rijekin napadač Antonio Čolak prije nego što ga je fizički napao nogometaš Osijeka

01.06.2020 u 09:18

Bionic
Reading

Antonio Čolak je nakon utakmice dobio šakom u glavu, a prije toga je prokomentirao pobjedu Rijeke nad Osijekom (3:2) i ulazak u finale Kupa

Osijek je manje od pola sata prije kraja utakmice vodio sa 2:0 golovima Bočkaja (16, 48), no Rijeka je s igračem više na travnjaku uspjela ostvariti preokret pogocima Murića (66), Čolaka (73-11m) i Yatekea (86).

'Neočekivani preokret? Ni u Osijeku se nije očekivao preokret kada smo mi vodili 2:0. Pokazali smo karkater. U prvom poluvremenu bili smo prestatični, nismo dobro ušli u utakmicu, ali kasnije smo pokazali kakva smo ekipa. Odmah nakon što je Murke zabio za 2:1 znali smo i vidjeli da osječki igrači imaju grčeve. Tada smo znali da ih imamo. Osjetili smo snagu navijača, hvala na podršsci svima. Svi skupa smo to uspjeli i idemo u finale', poručio je napadač Antonio Čolak.

No poslije utakmice Rijekin nogometaš dobio je udarac u glavu.

'Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događanja', napisao je delegat u izvještaju o utakmici.

  • +19
Druga polufinalna utakmica Hrvatskog kupa, HNK Rijeka - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.