LUDI TORRES

Evo kako se u NHL-u zaradi 25 utakmica kazne

22.04.2012 u 08:28

Bionic
Reading

Raffi Torres poslao je nakon grubog nasrtaja Mariana Hossu u bolnicu, a kazna za njegov divljački napad iznosi čak 25 utakmica suspenzije

Na semaforu je pisalo 11:24, igrala se u utorak prva trećina doigravanja između Phoenix Coyotesa i Chicago Blackhawksa kad je Raffi Torres grubo, gotovo pogibeljno nasrnuo na Mariana Hossu, nakon čega je 33-godišnji slovački internacionalac završio u bolnici.

Kako je to bio žestok nalet, svjedoči činjenica da je Hossa punu minutu ležao na ledu bez svijesti, no na nosilima je iznesen iz dvorane ipak pri punoj svijesti. Taj akt Torresa odmah je proglašen suludim i samo se čekala odluka disciplinske komisije NHL-a da se vide posljedice njegova čina.

A one nisu nimalo lake. Komisija mu je 'odrapila' 25 utakmica kazne, i to prvenstveno zbog ozbiljnosti nasrtaja, a onda i zbog toga što tako nešto Torresu nije prvi put. Kako Torres vjerojatno neće kaznu moći odraditi za vrijeme doigravanja svojih Coyotesa, tako će se preostali dio suspenzije produljiti na iduću sezonu. Zbog toga mu je zabranjen i nastup u predsezonskim utakmicama.