ŠTO MU JE TO TREBALO?

Evo kako se predsjednik Rome narugao vlasniku Liverpoola; otkrio je nepoznate detalje o prodaji Salaha!

25.04.2018 u 10:34

Bionic
Reading

Uoči prve utakmice nogometne Lige prvaka, u kojoj je Liverpool svladao Romu 5:2, svojim izjavama i dosad nepoznatim detaljima o prodaji čudesnog Egipćanina Mohameda Salaha, upravo iz Rome u Liverpool, malo se, čini se, zaletio predsjednik rimskog kluba James Pallotta

Sudbina se poigrala tako što je egipatski napadač Mohamed Salah u prvoj utakmici nogometne Lige prvaka svom bivšem klubu Romi zabio dva gola (36, 45+1), a namjestio još dva. Sjajni Egipćanin je ove sezone u 47 nastupa zabio 43 gola, pri čemu 10 u 11 nastupa u Ligi prvaka. Fascinantan je i podatak kako je napadač engleskog sastava zabio i u petoj uzastopnoj utakmici u Ligi prvaka.

Stoga se iz današnje perspektive 42 milijuna eura, koliko je Liverpool platio Romi, čini kao odlična investicija. Naime, sve se više govori da će Liverpool uskoro za Salaha dobivati ponude između 150 i 200 milijuna eura.

No kontroverzni predsjednik rimskog kluba James Pallotta nije izdržao i uoči prve utakmice odlučio je novinarima otkriti neke dosad nepoznate detalje o prodaji Salaha iz Rome u Liverpool, tj. kako su ljetos tekli pregovori s vlasnikom Redsa Johnom W. Henryjem.

'Samo što nije pustio suzu kada smo završili transfer. Stalno me pitao mislim li da je previše platio Salaha? Znate, bio je siguran da je napravio grešku. Rekao sam mu na kraju da se samo treba smiriti i da ću ga častiti večerom. Eto, sada se pokazalo da je platio nešto sitno, a dobio je igrača koji je postao najvažniji dio Liverpoolove momčadi', kazao je Pallotta.

Je li mu to bio pametan potez prije ovako dvije važne utakmice, kada je Roma bila u prilici stići do finala Lige prvaka u Kijevu? Sudeći po prvom susretu koji je Liverpool na krilima motiviranog Mohameda Salaha dobio 5:2, ne bi se reklo. Međutim treba reći kako je u cijeloj priči egipatski napadač najmanji krivac. Uostalom, prilikom dva gola koja je zabio svom bivšem klubu Romi nije slavio. To pravi navijači itekako znaju cijeniti.

  • +8
Liverpool - Roma, 1. utakmica polufinala Lige prvaka, 2017./18. Izvor: Pixsell / Autor: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL