TAMNA STRANA NOGOMETA

Policija na nogama, a u Liverpoolu šokirani s onime što se dogodilo u njihovom gradu

25.04.2018 u 09:07

Bionic
Reading

Liverpool je ostvario veliku pobjedu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Rome (5:2), ali daleko od toga da je to bila savršena večer za premijerligaša

'Redsi' će na uzvrat u Rim s tri gola prednosti, a moglo je i više da nije bilo pada koncentracije u završnici pa je domaćin primio dva pogotka, a Roma vratila nadu prije uzvrata.

Veliko veselje Liverpoola nisu pokvarili smao primljeni pogoci u zadnjih desetak minuta nego i ozljeda Alexa Oxlade-Chamberlaina koji je igru napustio već poslije 15 minuta nakon sudara s Kolarovom. Nastradalo je koljeno.

'Najvjerojatnije je riječ o težoj ozljedi', jasan je bio trener Jürgen Klopp.

  • +8
Liverpool - Roma, 1. utakmica polufinala Lige prvaka, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL

Engleskog reprezentativca očekuje snimanje koljena, a lako je moguće da ne samo da je za njega završena sezona nego i da će propustiti nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

To nije sve loše što se dogodilo u utorak navečer. Naime, jedan navijač Liverpoola zadobio je teške ozljede glave uslijed sukoba suparničkih navijača, a policija je uhitila dvojicu osoba iz Rima (25 i 26 godina) zbog pokušaja ubojstva.

'Udaren je u glavu pojasom i nakon toga je pao na tlo. Liječnici su mu pružili pomoć na licu mjesta, a nakon toga je prevezen u bolnicu gdje mu je ustanovljena ozljeda glave. Njegovo stanje je u ovom trenutku opisano kao kritično i njegovi najbliži su obaviješteni o tome. Molimo sve koji imaju bilo kakve informacije ili snimke mobitelom spomenutog incidenta, da nam se hitno jave jer bi te informacije mogle biti ključne za istragu', poručili su iz policije.

Povodom toga oglasili su se i iz FC Liverpoola.

'Šokirani smo nakon što je naš navijač završio u kritičnom stanju u napadu. Naše misli su uz žrtvu i njegovu obitelj u ovom traumatičnom trenutku. Imat će našu punu potporu.'