ENGLESKI NOVINARI DOZNALI

Evo igrača koje Mourinho želi u ManUtdu; potrošit će 380 milijuna eura!

25.04.2016 u 14:37

Bionic
Reading

Prema pisanju britanskih medija novi trener Manchester Uniteda sigurno će biti portugalski stručnjak Jose Mourinho, a iako sezona nije gotova već sada je jasno kako Louis van Gaal neće ostati na klupi ovog velikog kluba

Međutim, neki poznavatelji engleskog nogometa uvjereni su kako bi se Louis van Gaal mogao spasiti otkaza ako njegova momčad osvoji prestižni FA Cup.

Podsjetimo u zadnje dvije godine United je pod vodstvom Louisa van Gaala potrošio više od 300 milijuna eura za pojačanja, a klub trenutačno ima čak 39 igrača na rosteru.

S druge pak strane novinari Daily Stara doznali su kako se u Manchester Unitedu već polako priprema teren za dolazak Mourinha te kako će za pojačanja, slično kao i kada je van Gaal dolazio za trenera/menadžera, na raspolaganje dobiti čak 300 milijuna funti (oko 386 milijuna eura!).

Među potencijalnim pojačanjima navodno je na vrhu liste švedski napadač Zlatan Ibrahimović kojem uskoro ističe ugovor s Paris Saint-Germainom.

Na Mourinhovoj listi želja nalazi se i Ibrahimovićev suigrač iz PSG-a Edinson Cavani, a navodno su tu još Thomas Muller iz Bayerna, zatim veznjak Juventusa Paul Pogba te stoper Real Madrida Raphael Varane.

Ako Mourinho, kojeg mnogi već vide na klupi Manchester Uniteda, dovede barem polovicu spomenutih igrača jasno je kako će imati pravi Dream Team s kojim neće imati pravo na 'kiks'.

Treba reći kako se odnedavno među mnogobrojnim navijačkim rekvizitima Manchester Uniteda može kupiti i šal na kojem se nalazi upravo Jose Mourinho.