Jota Silva otvoreno

Evo gdje možete gledati obje utakmice Hajduka protiv Vitorije iz Guimaraesa; zvijezda kluba Splićanima poslala jasnu poruku

03.08.2022 u 12:58

Bionic
Reading

Krilni napadač Vitorije iz Guimaraesa Jota Silva, koji je dva puta asistirao u pobjedi 3:0 protiv Puskas Akademije, rekao je da će utakmica 3. pretkola Konferencijske lige protiv Hajduka u četvrtak 4. kolovoza na Poljudu biti teška (21 sat, MAXSport 1, MAXtv), ali da njegova momčad želi pobijediti

Hrvatski doprvak i Vitoria, šestoplasirana ekipa portugalskog prvenstva prošle sezone, igrat će u četvrtak od 21 sat u Splitu (MAXSport 1, MAXtv), dok je uzvrat u srijedu 10. kolovoza u Guimaraesu, gradu udaljenom 50 kilometata od Porta ( 18 sati, MAXSport, MAXtv) u Portugalu.

'Hajduk je jako kompliciran protivnik, to je veliko ime u Hrvatskoj. Bit će to zahtjeva utakmica ali spremni smo za nju', rekao je 23-godišnji Jota Silvau obraćanju medijima uoči polaska u Split.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

'Mi smo Vitoria pa idemo ondje po veliki reuzultat, po pobjedu', istaknuo je poslavši tako jasnu poruku.

U redovima Hajduka, koji je lani osvojio hrvatski kup i zauzeo drugo mjesto u prvenstvu, igra stoper Toni Borevković (25) posuđen iz Vitorije. Silva je rekao da ne razmišljaju o tome hoće li Borevković dati Splićanima informacije o Vitoriji.

'Fokusirani smo na svoj rad, na to da odigramo dobro i prođemo dalje', naglasio je.

Pobjednik dvomeča između Hajduka i Vitorije igrat će protiv španjolskog Villarreala.

'O tome ne razmišljamo. Nema smisla razmišljati o bilo kojoj drugoj utakmici osim o ovoj u četvrtak', zaključio je Silva koji je ljetos stigao u Vitoriju iz drugoligaša Case Pio.

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

  • +13
Varaždin - Hajduk, 3. kolo SuperSport HNL, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak