konferencijska liga

Hajduk doznao potencijalnog protivnika u play-offu Konferencijske lige; 'bili' su dobili najtežeg mogućeg suparnika

02.08.2022 u 14:21

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka prvo u 3. pretkolu Konferencijske lige moraju u dva susreta proći portugalsku Vitoriju Guimaraes, a potom bi u play-offu bi za plasman u jednu od skupina igrali protiv španjolskog Villarreala

Hajduk na putu prema jednoj od skupina Konferencijske lige prvo čekaju dva susreta s jakim portugalskim predstavnikom. Vitoria Guimaraes u četvrtak (4. kolovoza, 21 sat, MAXSport 1, MAXtv) gostuje na Poljudu, a uzvrat je na rasporedu 10. kolovoza (srijeda, 18 sati, MAXSport, MAXtv) u Portugalu.

Uspiju li 'bili' preskočiti Portugalce, u play-offu za Konferencijsku ligu čeka ih španjolski Villarreal!

  • +13
Varaždin - Hajduk, 3. kolo SuperSport HNL, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

Podsjetimo, španjolski velikan Villarreal osvajač je Europske lige iz 2021. godine i velik favorit za prolaz u grupnu fazu. 'Žuta podmornica' je te 2021. godine u četvrtfinalu Europske lige izbacila Dinamo. Na Maksimiru je bilo 1:0 za Španjolce, a na El Madrigalu je Villarreal slavio 2:1. U finalu je nakon penala svladao Manchester United.

Prošle je sezone Villarreal bio sjajan u Ligi prvaka, u osmini finala izbacio je Juventus, a potom u četvrtfinalu Bayern! Dalje od polufinala nije išlo, tu je Liverpool u dvije utakmice bio bolji...

Utakmice play-offa za plasman u jednu od skupina Konferencijske lige igraju se 18. i 25. kolovoza.

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.