MORAMO SE SLOŽITI

Hajduk se provukao u Varaždinu; trener domaćina Mario Kovačević u samo dvije riječi objasnio zašto se to dogodilo!

31.07.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Hajduk je slavio u Varaždinu 2:0 golovima Marko Livaje, ali domaćin se predstavio u lijepom svjetlu i jedino što je nedostajalo u njegovoj izvedbi bili su golovi

Varaždinci su bili razigrani i rastrčani, puno agresivniji od suparnika. Stvarali su prilike, ali u njihovim udarcima nije bilo nepreciznosti. Za razliku od njih Hajduku su bila dovoljna dva bljeska majstora Marka Livaje da iz 'baroknog grada' uzme cijeli plijen.

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas odao je priznanje Varaždincima, a domaći strateg Mario Kovačević nije skrivao da je razočaran rezultatom, ali ne i igrom…

'Čestitam Hajduku na pobjedi, jer nogomet se igra za golove. Igračima nemam što za zamjeriti. Imali smo puno prilika, mislim da smo u svim segmentima nogometne igre nadigrali, osim u golovima. Hajduk je tek tri-četiri puta došao do šesnaesterca i mogu samo reći – Marko Livaja. I to je to, njegova kvaliteta je presudila', rekao je Kovačević u kameru MAXSporta odmah nakon susreta.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Nešto kasnije se nešto detaljnije osvrnuo na prikazanu igru svoje momčadi…

'Siguran sam da ako ovako nastavimo da će se nama ova igra vratiti i na rezultatu. Brodić je igrao jako dobro, ali nažalost nije mu bio dan. Međutim, ne treba biti previše žalostan nego tražiti da i mi budemo dobri igrači kao Marko Livaja. Mi ćemo i dalje ovako igrati, a doći će i golovi. Na nama je da i dalje radimo. Mene veseli kada napadači dolaze u prilike. Brodić i Šego će postizati pogotke, ne sumnjam ja u to', dodao je Kovačević.

  • +13
Varaždin - Hajduk, 3. kolo SuperSport HNL, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.