NFL SUPER BOWL

Evo gdje možete gledati najveći američki sportski spektakl!

31.01.2014 u 12:54

Bionic
Reading

U noći s nedjelje na ponedjeljak, 3. veljače u 00.25 h, igra se finalna utakmica američke NFL lige - Super Bowl XLVIII. Utakmicu uživo možete pratiti na MAXtv-u, na kanalu Arenasport 1 s hrvatskim komentatorima te uz to s originalnim američkim komentatorima na FOX International Channels (kanalu FOX-a).

Ovogodišnji Super Bowl izborili su Seattle Seahawks i Denver Broncos, a veliko finale održat će se na stadionu MetLife u East Rutherfordu, u New Jerseyju kapaciteta 82.500 gledatelja.

Nnajveći sportski događaj u SAD-u možete gledati na kanalu Arenasport 1, a komentirat će Ivan Ivković, Hrvoje Bulić i Hrvoje Frančeski, a treba reći kako će utakmica biti zaista posebna jer će se najbolji napad NFL lige (Denver) suprotstaviti najboljoj obrani lige (Seattle). To je garancija pravog spektakl! Više informacjia na MAXtv web stranicama.

Kada je Fox u pitanju treba reći kako je ovo prvi put da se Super Bowl prenosi na kanalima FIC-a i predstavlja FOX-ovu predanost da svojim gledateljima donese najgledanije televizijske sadržaje. Europski gledatelji moći će pratiti prijenos na kanalu FOX uz voditelje i komentatore američkog kanala FOX Sportsa koji je za ovu veliku završnicu okupio najveće poznavatelje američkog nogometa.

Sve je spremno za Super Bowl

Super Bowl najgledaniji je televizijski program u Sjedinjenim Američkim Državama, a samim time izaziva veliki interes u cijelom svijetu te je postao svjetski medijski fenomen koji spaja sport i šoubiznis. Osim same utakmice, velika se pozornost pridaje zvijezdama koje dolaze na utakmicu u stilu najvećih hollywoodskih događaja. Ove će godine u poluvremenu utakmice Pepsi Super Bowl XLVIII nastupiti američki glazbenik svjetske popularnosti Bruno Mars i legendarni bend Red Hot Chili Peppers.

• Ovogodišnji Super Bowl XLVIII izborili su Seattle Seahawks i Denver Broncos, a prijenos ovog TV događaja moći će pratiti više od 12 milijuna kućanstava širom svijeta, među kojima je i Hrvatska. Podsjetimo, prijenos uživo Super Bowla dostupan je svim MAXtv korisnicima.

Inače, ovo će biti prvi Super Bowl koji će se igrati na otvorenom stadionu nakon dugo vremena, a prognoza za područje New Yorka je tog vikenda 'vrlo hladno s mogućim padalinama'.

Podsjetimo kako su na prošlogodišnjem Super Bowlu pobijedili Baltimore Ravensi koji su sa 34:31 u New Orleansu svladali favorizirane San Francisco 49erse. Quarterbeck Ravensa Joe Flacco proglašen najkorisnijim igračem finala (MVP).

NFL KLUBOVI S NAJVIŠE TITULA

Pittsburgh Steelers 6

Dallas Cowboys 5

San Francisco 49ers 5
...........