9. kolo SuperSport HNL-a

Evo gdje možete gledati dalmatinski derbi u Šibeniku; Hajduk igra u najjačem sastavu, ali…

09.09.2022 u 10:00

Bionic
Reading

Navijači obje momčadi s nestrpljenjem čekaju dalmatinski derbi na Šubićevcu između Šibenika i Hajduka (MAXSport 1, 20 sati), u sklopu 9. kola SuperSport HNL-a

Prema najavama trener Hajduka Valdas Damabrauskas na raspolaganju ima sve najbolje igrače uključujući napadače Marka Livaju i Nikolu Kalinića. No, iako navijači očekuju golijadu, Damabrauskas je oprezan.

>> Poruka iz Šibenika navijačima Hajduka koji ne smiju na zapadnu tribinu Šubićevca: Ma kakva diskriminacija, ovo je razlog...

'Moramo nastaviti na tragu pobjede protiv Slaven Belupa. Ne smijemo ići ispod toga. Tri osvojena boda u prošloj utakmici moramo potvrditi u Šibeniku. Naravno, to nam neće biti lako. Šibenik ima potpuno drukčiju momčad u odnosu na prošlu sezonu, a tada su nam radili dosta problema. Bit će teška, borbena utakmica, bitka baš za svaku loptu', kazao je između ostalog Damabrauskas kojeg najviše veseli atmosfera u ekipi. Itekako je svjestan kako bez toga nema uspjeha i sve osim pobjede hajduka i nova tri boda opet bi unijelo nemir u momčad.

Jedini nemir unesen je zbog odluke o broju navijača Hajduka koji mogu doći na utakmicu i posebnim pravilima.

Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

S druge strane trener Šibenika Damir Čanadi, nakon remija kod Osijeka (1:1), naglasio je kako za ovakvu utakmicu igračima nije potrebna dodatna motivacija.

'Zadnja utakmica sa Osijekom je bila poprilično teška, taj rezultat tamo nam je dao dosta povjerenja i smatram kako ne trebam puno motivirati svoju ekipu za derbi sa Hajdukom. Želimo napraviti rezultat i znamo da moramo igrati na najvećem nivou. Ekipa je motivirana, dat ćemo sve od sebe da napravimo pozitivan rezultat odnosno uzmemo tri boda', kazao je kratko Čanadi.

Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

  • +10
SuperSport HNL, 8. kolo: Hajduk - Slaven Belupo, 4.9.2022. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec
Standings provided by SofaScore LiveScore