UEFA NA MUKAMA

[FOTO] Iz Nice stižu vijesti o teško ozlijeđenima, na Cipru sudac pogođen bocom, u Beogradu spriječen neviđeni skandal

09.09.2022 u 09:07

Bionic
Reading

Uefa ima razloga za zabrinutost nakon sinoćnih utakmica 1. kola Europske lige te Konferencijeke lige. Na tri utakmice zabilježeni su incidenti, dva vrlo ozbiljna, jedan se nije rasplamsao zahvaljući suigračima zaraćenih igrača Crvene zvezde.

Uefa ima razloga za zabrinutost nakon sinoćnih utakmica 1. kola Europske lige i Konferencijske lige. Na tri utakmice zabilježeni su incidenti, dva vrlo ozbiljna, jedan se nije rasplamsao zahvaljujući suigračima zaraćenih igrača Crvene zvezde.

U Nici je na tribinama došlo do sukoba između domaćih i navijača gostujućeg Kolna. Oružje je bilo sve što se našlo na putu. Nogometaši Dante i Jonas Hector pokušali su smiriti situaciju, uzeli su mikrofone u ruke i pozivali na razum, Uzalud.

RMC Sport je javio kako je jedna osoba pala s tribina te da je ukupno sedam ozlijeđenih te da su dvije sobe u kritičnom stanju.

Nakon utakmice velik broj policajaca izašao je na ulice kako bi spriječili daljnje sukobe.

  • +2
Konferencijska liga: Nica - Koln, huligani, 8.9.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Ralf Treese/DeFodi Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nogometaši Šerifa iz Tiraspola slavili su na gostovanju kod ciparske Omonije s uvjerljivih 3:0, a susret će ostati zapamćen  po incidentu koji se dogodio u drugom poluvremenu kada je boca koja je doletjela s tribina pogodila u glavu 

Naime, u jednom je trenutku na teren doletjela boca vode, navodno s tribine na kojoj su se nalazili najvjerniji n suca utakmice Radu Obrenovića iz Slovenije. Utakmica je prekinuta kako bi se sucu pružila pomoć, a potom nastavljena.

Crvena Zvezda je kod kuće poražena od Monaca 0:1. Tu su se umalo potukla dva igrača domaće momčadi. Kanga je okrivio Bukariju za veliku pogrešku tijekom prvog poluvremena te je umalo došlo i do fizičkog obračuna. Incident su spriječili suigrači.