MESSI ŽELI PROLAZ

Evo gdje i kako možete gledati spektakl Barcelona - Milan!

12.03.2013 u 12:13

Bionic
Reading

Došlo je vrijeme da Barcelona odigra svoju ključnu utakmicu sezone - uzvratni susret osmine finala Lige prvaka (MAXtv, Arenasport 3, 20:45)

Prije tri tjedna Katalonci su poraženi na San Siru 2:0 pa da bi prošli u četvrtfinale, na Camp Nou moraju uzvratiti barem jednakom mjerom. Potpuna ofenziva Barcelone s jedne strane, a s druge strane talijanski catenaccio - očekuje nas strašna utakmica!

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport 3) članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala. Utakmice Lige prvaka možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis).

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Mora se priznati da je Milan na San Siru odigrao vrlo dobru utakmicu protiv Barcelone, no da je sudac sankcionirao 'ručnu asistenciju' koja je prethodila prvom golu, tko zna kako bi susret završio. Iako je Barca imala očigledno loš dan, Talijani su odigrali borbeno i visokim presingom gušili napade Katalonaca već u ranoj fazi.

Zauzvrat, Barcelona će morati nešto promijeniti, a nagađa se da bi Blaugrana mogla istrčati s čak četiri izrazita ofenzivca u formaciji 3-3-4. U tom slučaju Barca bi u određenim fazama napadala sa zapravo devet igrača - ofenziva kakvu nogometni svijet još nije vidio!

U zadnjih nekoliko utakmica Messi se ponešto sakrio, nije pokazao puno od svog talenta te je definitivno ostao dužan. Za prolazak u četvrtfinale Barceloni trebaju 'nabrijani' Messi, raspoloženi Xavi i Iniesta i lakonogi i pokretljivi bokovi - sve to Katalonci imaju, pa ako u utorak bude njihov dan, Milan se neće dobro provesti!

Utakmicu Barcelona - Milan pratite na MAXtv-u, Arenasport 3 ili putem PPV usluge

Milan - Barcelona 2:0