DOMINACIJA

Evo čije dresove navijači najviše kupuju

14.10.2016 u 09:30

Bionic
Reading

Navijači u Engleskoj jasno su pokazali koje su najveće zvijezde Premiershipa. U samo tri mjeseca najprodavaniji su dresovi Paula Pogbe i Zlatana Ibrahimovića. Prodano ih je dvostruko više nego svih ostalih dresova zajedno

Činjenica je kako momčad Manchester Uniteda na početku sezone ne djeluje sjajno, igrači Josea Mourinha muče se u prvenstvu i Europskoj ligi, 'crveni vragovi' nikako da proigraju. A plaćeni su masno.

No u redovima momčadi s Old Trafforda nitko se ne zabrinjava zbog rezultata, a sad je jasno i zašto. Neovisno istraživanje tržišta u Velikoj Britaniji i dijelu Europe pokazalo je kako su dva najprodavanija nogometna dresa baš ona Manchester Uniteda. Ultimativni je modni hit imati Unitedov dres kojemu na leđima piše Pogba ili Ibrahimović! Njihovi su dresovi najprodavaniji, u nepuna tri mjeseca prodano ih je dvostruko više nego svih ostalih igrača zajedno

Izjava Zlatana Ibrahimovića u trenucima kad je Paul Pogba nabijao cijenu tijekom pregovora najbolje oslikava stanje s prodajom dresova.
'Kako će Manchester dovesti Pogbu? Pa zaradit će novac od prodaje mojih dresova!' ispalio je Zlatan Ibrahimović na predstavljanju. I odmah zaradio diplomu počasnog magistra ekonomije i trgovine'jer su njegovi dresovi doslovce kupili Pogbu, a sad Pogbini donose čistu zaradu!

Iza Unitedova dvojca ostali su Alexis Sanchez i Mesut Özil (Arsenal), a u TOP 5 još se ugurao i Liverpoolov Philippe Coutinho. Iza njih su David De Gea (Man. Utd.), Sadio Mane (Liverpool), Dimitri Payet (West Ham), Eden Hazard (Chelsea) i Marcus Rashford (Man. Utd.). Pitate se gdje je Wayne Rooney, čiji je dres prošle sezone bio najprodavaniji? Kapetan Uniteda i engleske reprezentacije pao je na nesretno 13. mjesto.