NEUSTRAŠIVA LIJEČNICA

Eva Carneiro kreće u javnu bitku protiv Chelseaja

29.10.2015 u 23:32

Bionic
Reading

Chelsea se danas nalazi 'u sto problema, a sve je počelo kada su se sukobili trener Jose Mourinho i šefica klupske medicinske službe Eva Carneiro

Eva Carneiro je nakon šest godine službe u Chelseaju otjerana iz redova engleskog prvaka. Trener Mourinho je 'poludio' tijekom dvoboja sa Swanseajem kada je utrčala pomoći ozlijeđenom Edenu Hazardu i klupska uprava stala je na stranu portugalskog stratega.

Liječnica se nakon otkaza klonila medijskih nastupa, tek se javno bila požalila na engleski savez iz kojega ju, tvrdi, nisu niti pozvali da ispriča svoju stranu priče kada su odlučivali o (blagoj) kazni Chelsajevom treneru.

Ekskluzivno muški svijet vrhunskog nogometa atraktivnu je liječnicu odbacio kao staru krpu, a prema pisanju engleskog Daily Telegrapha Eva se nije uspjela niti nagoditi s klubom oko osobnih uvjeta rastanka. Isti izvor navodi i kako je njen odvjetnik na klupsku upravu adresirao poziv na sud kako bi njegova štićenica sudskim putem izborila barem dio zadovoljštine.


Ukoliko se ne nagode u idućih mjesec dana Chelseaju će se ponovno otvoriti afera koju su pokušali 'sakriti pod tepih' i čitava stvar ponovno će postati javna. Mourinhu je još samo to trebalo...

Situacija koja je uspješnu liječnicu koštala posla na Stamford Bridgeu