OPSADA RUJEVICE

Euforija opet trese Rijeku; traži se ulaznica više za Dinamo

08.08.2017 u 12:05

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u petak 11. kolovoza (Arenasport 1, 19 sati) u sklopu 5. kola Hrvatski telekom Prve lige dočekuju zagrebački Dinamo, vodeću momčad lige. Sudeći po prodaji ulaznica stadion na Rujevici bit će ispunjen do posljednjeg mjesta

Usprkos porazu Rijeke 1:0 u Gradskom vrtu u prošlom kolu Hrvatski telekom Prve lige na gostovanju kod Osijeka nogometaši Rijeke pred svojim navijačima imaju se priliku vratiti na prvo mjesto na ljestvici. No problemi sa crvenom kartonima (Maleš i Vešković) te igračima koji imaju problema s ozljedama i zdravljem (Gavranović, Bradarić i Župarić) itekako su zabrinuli trenera Rijeke Matjaža Keka.

>> Sumnjivi penal i crveni karton dotukli Rijeku, Osijek pomogao Dinamu i vratio ga na vrh!

Stoga je jasno kako bi upravo navijačka skupina Armada mogla biti 12. igrač Rijeke, a sudeći prema prodaji ulaznica na stadionu će opet biti više od 8000 navijača.

Nema sumnje kako će atmosfera na stadionu biti slična onoj kada je prošle sezone proslavljena povijesna titula prvaka Hrvatske. Prema prvim informacijama prodaja ulaznica usprkos povećanju cijene za derbi ide sjajno (najjeftinija ulaznica je 90 kuna!) i nema sumnje da će u petak Rujevica biti krcata. Kako doznajemo velik broj turista, koji su se zatekli na riječkom području, doći će na utakmicu što je samo još jedan dokaz kako ova dva kluba trenutačno igraju najbolji nogomet u Hrvatskoj.

Iz Rijeke su izvijestili kako se ulaznice mogu kupiti na Rujevici od utorka do četvrtka (u razdoblju od 8 do 12 i 18 do 22 sata) dok će u petak blagajne raditi od 16 do 20 sati.

'Riječka publika u zadnjih nekoliko godina pokazala da je uz klub i ekipu i sigurni smo da će u idućih 15 dana, kada nas očekuju tri teške utakmice, biti uz nas. Sve to potvrđuje i dobra prodaja ulaznica za Dinamo, kompleta ulaznica i bližimo se ujedno brojci od 7000 članova. Sve nam to daje za pravo da vjerujemo da će protiv Dinama biti ispunjen stadion i  da će biti odlična atmosfera. Ujedno, pozivamo sve navijače da kupe komplet ulaznica za sezonu 2017./2018. jer to je jedini način da osiguraju svoje mjesto na tribini već na utakmici protiv Olympiacosa, te posebice u europskim utakmicama koje Rijeku očekuju ove jeseni', kazao je za tportal.hr Vlado Čohar, generalni direktor HNK Rijeka.