ODBIJENICA ARAPIMA

Eto'ou nije dovoljno ni 250 tisuća funti tjedno

30.06.2009 u 10:14

Bionic
Reading

Još uvijek nije poznao hoće li Samuel Eto'o Barcelonu zamijeniti Manchester Cityjem. Iako je Kamerunac dobio fenomenalnu ponudu, očito ni ta svota nije dovoljna da ga privuče na Otok

Pohlepa ili nešto drugo - Samuelu Eto'ou nije dovoljno ni 250 tisuća funti tjedno za četiri godine, koliko mu je ponudio Manchester City, a čime bi postao najplaćeniji nogometaš svijeta.

Igračev menadžer Jose Maria Mesalles je izjavio da 'ako se situacija ne okrene za 180 stupnjeva, Samuel ostaje u Barceloni'.

S ovakvim razvojem događaja nezadovoljni su i u Cityju koji ni s enormnim ugovorima ne može privući veliku zvijezdu, ali i u Barceloni koja je trebala za Eto'oa dobiti oko 25 milijuna funti, a sada bi, ako ga ne prodaju, Kamerunac sljedeće sezone mogao biti slobodan igrač.

Sada su na redu ponovno vlasnici Manchester Cityja, bogati Arapi od kojih se očekuje da još malo više podebljaju ponudu za Eto'oa koji očito ne želi napustiti europskog prvaka, a kojeg se na Nou Campu pokušavaju riješiti dok nije prekasno.