OZBILJNA OPASNOST

Erlingu Haalandu bi zbog ovoga mogao propasti spektakularni transfer, a bogati klubovi će mu okrenuti leđa

17.04.2022 u 11:00

Bionic
Reading

Napadač Borussije Dortmund Erling Haaland (21) ne želi propustiti niti jednu utakmicu do kraja sezone unatoč ozljedama mišića

Norveški napadač je snažne konstitucije, ali zbog toga pate njegovi mišići i potencijalni kupci mogli bi postati zabrinuti. Naime, Manchester City i Real Madrid spremni su na njega potrošiti ogromnu svotu novca, ali ne žele ni riskirati pa kupiti igrača koji bi u budućnosti mogao biti sklon ozljedama.

Zato Haaland navodno želi do kraja sezone igrati što više, kako bi pokazao zainteresiranim klubovima da je s njegovim mišićima sve u redu i da te ozljede, zbog kojih je ove sezone već bio izvan stroja, nisu ozbiljne.

Haaland je igrao u posljednje dvije utakmice Dortmunda u Bundesligi, protiv RB Leipziga i Stuttgarta, a njemački medij Sport1 saznao je da je 21-godišnjak zabrinut da će njegove ozljede frustrirati klubove koji ga žele dovesti. Vjeruje se da je Haaland čak zamolio Borussiju da ne objavljuje njegove dijagnoze ozljeda.

Sport1 također navodi da su Haalandovi problemi s bedrenim mišićem, kada nije igrao početkom veljače, zapravo bili ozbiljniji, a probleme klubu radi i sam Norvežanin…

  • +7
Stuttgart - Borussia (D), Bundesliga, 8.4.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Thomas KIENZLE / AFP / Profimedia

'Ne možete natjerati igrača da napravi magnetsku rezonancu ako to ne želi. Nemoguće je da ga ne boli', rekao je trener Borussije Marco Rose.

Haaland je ove sezone propustio 17 utakmica i 95 dana bio van pogona, a osim muka s mišićima ima ozbiljan problem i sa zglobom noge.