'IGRA JADNO, KAO STARAC!'

Englezima je dosta Ibrahimovića: Maknite ga s terena!

24.10.2016 u 21:37

Bionic
Reading

Britanski mediji, kao i bivši nogometaši iznimno su kritični prema Zlatanu Ibrahimoviću koji nije odigrao dobru utakmicu ove nedjelje protiv Chelseaja...

Slavni 35-godišnji Šveđanin možda je zabio četiri impresivna gola u svoja prva tri službena nastupa za Manchester United, no nakon toga je potpuno stao, kao i cijela Mourinhova momčad. Ibrahimović je ove nedjelje bio bezopasan protiv Chelseaja te skupio gotovo 500 minuta bez postignutog gola, a britanska javnost počela je gubiti strpljenje.

Tamošnji mediji traže od Mourinha da pošalje Zlatana na klupu i da prostora mlađim napadačima, a osim neučinkovitosti, Englezima smeta i njegovo ponašanje na terenu.

'Nije sramota izgubiti 4:0, ali nakon toga treba pognuti glavu, zahvaliti navijačima na podršci i izaći s terena, a ne se smijati i mijenjati dresove s protivnikom koji te razbio,' kaže Ryan Giggs.

'Zlatan je na terenu izgleda jadno, kao starac. Ovo mu nije francuska liga,' dodao je pak bivši branič Gordon McQueen.

'Mourinho je izbacio iz momčadi Blinda nakon poraza u gradskom derbiju prošli mjesec i to sad zaslužuje Zlatan. Vrijeme je da stavi u napad Martiala ili Rashforda,' uvjeren je pak novinar Manchester Evening Newsa, Samuel Luckhurst. U Premiershipu se na staroj slavi ne živi...