UVIJEK ĆE SE PAMTITI

Englez o trenutku kada je šokirao cijelu Hrvatsku: Neću lagati, pogledao sam ga oko 100 puta...

06.09.2018 u 14:26

Bionic
Reading

Engleski reprezentativac Kieran Trippier priznao je medijima na 'Otoku' da je jedan trenutak s polufinalnog dvoboja s Hrvatskom gledao oko 100 puta

Hrvatska je slomila srca engleske nacije koja je bahato bila uvjerena u prolazak u finale Svjetskog prvenstva. No Dalićevi izabranici pokazali su pobjednički mentalitet i preokretom stigli do trijumfa 2:1.

Jedini pogodak za Gordi Albion postigao je desni bočni Tottenhama Kieran Trippier, fantastično je pogodio iz slobodnjaka već u petoj minuti. Englezi su se sada okupili uoči iskušenja u Ligi nacija, a Trippier se prisjetio svojeg gola Hrvatima.

'Pogledao sam par utakmica, a ne samo onu s Hrvatskom. Bilo je frustrirajuće ispasti u polufinalu, ali sam ponosan na momčad i sebe koliko smo daleko otišli na Svjetskom prvenstvu', rekao je Trippier.

Utakmica koja će mu ostati u sjećanju je ona protiv Kolumbije u kojoj su Englezi slavili nakon 11-eraca, a on će posebno pamtiti gol u polufinalu.

'Neću lagati, gledao sam taj pogodak oko 100 puta. Uživao sam u tom trenutku, ali čak i sada, još uvijek boli što smo poraženi.'

  • +34
SP u nogometu, polufinale: Hrvatska - Engleska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL