KAOS NA AERODROMU

Engleskog suca kojeg je vrijeđao Mourinho, sreli i navijači Rome. Mučne scene...

02.06.2023 u 12:13

Bionic
Reading

Sevilla je u srijedu na stadionu Ferenc Puškaš u Budimpešti osvojila naslov pobjednika Europske lige, svladavši nakon boljeg izvođenja 11-eraca Romu. No, trener rimske momčadi Jose Mourinho imao je puno pritužbi na engleske suce, predvođene Anthonyom Taylorom

Engleski sudac Antony Taylor, sa svojim sunarodnjacima, doživio je verbalni napad od strane Portugalca i Rominog trenera Josea Mourinha. Nije se Mourinho mirio s porazom od Seville u finalu Europske lige, te je u prostoru gdje su bili busevi momčadi i kombi za suce, dočekao Engleza.

'Bila je to žestoka, baš muška utakmica sa sucem koji se činio kao Španjolac. Žuti, žuti pa žuti cijelo vrijeme. Nepravda se vidi u tome što je Lamela trebao dobiti drugi žuti karton, ali nije, a onda je u raspucavanju realizirao penal. 'Rekao sam da ćemo otići ili s trofejom ili mrtvi. Mrtvi smo! Mrtvi smo umorni, i fizički i psihički. Mrtvi smo jer mislimo da je ovo nepravedan poraz s mnogo diskutabilnih incidenata. Ali i ponosni smo', rekao je Mourinho nakon pred novinarima.

No, potom je, kada je ugledao Taylora, došao do njega i krenuo još žešće.

'Uefa, lopovi', grmio je Portugalac. Potom im je spominjao i 'majku', a Tayloru je još rekao 'ti si jeb*** sramota'.

Sve to šokiralo je Engleze, koji su brzo odjurili u kombi.

Međutim, novu su neugodnost doživjeli na aerodromu, gdje su ih prepoznali Romini navijači.

A kako je izgledao taj 'susret', pogledajte u snimci.