bomba s Otoka

Engleski velikan sprema senzacionalni transfer; prodaju čak 12 svojih igrača kako bi doveli čudesnog Erlinga Haalanda

01.05.2021 u 08:09

Bionic
Reading

Chelsea želi prodati svojih 12 igrača kako bi doveli Erlinga Haalanda

Bliži se ljetni prijelazni rok, a kao i uvijek, sve su češće glasine o transferima koji slijede. Posebno su, naravno, zanimljive glasine o prelascima najvećih zvijezda pa je tako Erling Braut Haaland u zadnje vrijeme glavna tema u Engleskoj.

Tamošnji mediji pišu kako će Haaland upravo na Otoku nastaviti karijeru, a znaju i u kojem će to biti klubu. Prema pisanju Daily Maila i Expressa, Haalanda želi Thomas Tuchel u Chelseaju i to je već rekao upravi kluba koja je krenula u akciju njegova dovođenja. Naravno, ponajbolji svjetski napadač neće biti jeftin, ali u Chelseaju imaju plan.

Londonski sastav sprema se prodati svojih 12 zvijezda kako bi zaradio novac za dovođenje svjetske napadačke senzacije. Taj posao mogao bi ih koštati oko 200 milijuna eura i jasno je da će morati prodajom namaknuti toliki novac. Englezi su već spomenuli i nekoliko imena koja bi im mogla dovesti taj novac.

Između ostalih, na transfer listi su završili Tammy Abraham, Kurt Zouma, Tomori, Drinkwater, Zappacosta, Moses i Van Ginkel. Paralelno s prodajom spomenutih igrača Chelsea će krenuti i lobirati kod Mina Raiole da svojeg klijenta pošalje upravo u London.