nije ni mogao drugačije

Engleska nogometna legenda ovako je opisala igru Luke Modrića

04.06.2017 u 13:04

Bionic
Reading

Madridski Real u subotu je u finalu Lige prvaka u Cradiffu pobijedio Juventus 4:1 te postao prvi klub u povijesti ovog natjecanja koji je uspio obraniti naslov

Veličanstvenom partijom u drugom dijelu utakmice, Real je stigao do uvjerljive pobjede 4:1 nad Juventusom.

Ronaldo je svojim golovima bio junak Reala, no jednako važnu ulogu u pobjedi 'kraljevskog kluba' imao je i naš Luka Modrić.

S toga nije ni čudo da se legendarni engelski nogometaš, Alan Shearer koji radi kao stručni komentator za BBC ovim riječima osvrnuo na Modrićev nastup.

'Modrić je bio nevjerojatan! Način na koji je kontrolirao tempo igre, posebno u drugom dijelu, zadivljujući je. To je igrač koji nepogrešivo dijeli paseve i lakoćom stvara višak. Modrić je igrač koji vuče svoju momčad, u potpunosti dominirajući sredinom terena', ispadali su Shaereru 'bomboni' iz usta kada je iz Cardiffa slao poruku o Modrićevoj igri.

  • +7
Luka Modrić, finale Lige prvaka 2017. Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble

Putem društvenih mreža oglasili su se i Ian Wright, koji je napisao 'Luka Modrić je impresivan', dok je Gary Naville dodao.

'Casemiro i Luka bili su izvanredni'.

Zadivljen je bio i Chicharito, meksički reprezentativac kojem su prošlog vikenda lekciju održali Čop, Santini, Vlašić a koji je jednu sezonu bio i suigrač hrvatskog reprezentativca.

'Zlatna lopta za Modrića, molim vas! Nevjerojatan je, prekrasno'.