SVE ILI NIŠTA

Emotivna poruka hrvatskih rukometaša uoči meča za broncu

28.01.2017 u 19:33

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši večeras u Parizu (20.45 sati) protiv Slovenije igraju utakmicu za treće mjesto i brončanu medalju na Svhetskom prvenstvu...

Dramatičan poraz nakon produžetka u polufinalu s Norvežanima nije dotukao hrvatske rukometaše. Nisu imali ni 24 sata odmora, a već moraju u borbu za brončanu medalju. Izabranici Željka Babića skupili su glave i odlučni su u namjeri da se iz Francuske vrate s medaljom.

'Bilo je teško i emotivno, ali idemo po broncu!', poručili su iz hrvatske reprezentacije i dodali:

'Veliko hvala svim navijačima na porukama podrške koje su stizale cijelu noć.'

A sigurno im nije bilo lako, onakav šokantan poraz svima je teško pao, no ovo su dečki koji će u sljedećim godinama nositi ovu reprezentaciju i sigurno je da su zaslužili maksimalnu podršku. 

No, 'nabrijani' su i Slovenci, neće se 'fantje' predati samo tako. Imali su dan odmora više, a slovenski izbornik Veselin Vujović je najavio.

'Utakmica protiv Hrvatske za mene će biti teška, tu je puno igrača koje sam praktički odgojio. No kad smo već u prilici da osvojimo medalju, napravit ćemo sve da u tome uspijemo. Cijela Slovenija sanja broncu, bila bi to velika nagrada za slovenski sport', kazao je donedavni trener PPD Zagreba Veselin Vujović.