ŠOKIRALI JE LIJEČNICI

Emotivna Mišura iskreno o trenutku koji joj je slomio srce!

22.05.2015 u 14:22

  • +3

Antonija Mišura stigla na pripreme košarkaške reprezentacije

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic

Bionic
Reading

Nakon što je izbornik hrvatske ženske košarkaške reprezentacije Braslav Turić, uoči odlaska na Europsko prvenstvo, zbog ozljede ostao bez Antonije Mišure lijepa Šibenčanka peonašla je vremena i za tportal.hr je opisala svoje prve dojmove nakon šoka

Podsjetimo, Mišura je tijekom sezone u dresu francuskog Toulousea zadobila nezgodnu ozljedu stopala (stres fraktura), ali se na teren vratila već nakon četiri tjedna što se pokazalo kao – kobno.

'Antonija je bila u šoku kada je saznala kako neće s nama na Europsko prvenstvo i nije mogla zaustaviti suze', kazao je za tportal.hr izbornik Turić.

Nešto kasnije javila se i Antonija koja je prije nekoliko dana proslavila 27. rođendan. Međutim, neće joj ostati u lijepoj uspomeni:

'Zaista ne znam što da vam kažem osim da na veliku žalost neću moći prisustvovati na Eurobasketu sa svojom reprezentacijom. Ozljeda stopala, točnije stres fraktura, koju sam zadobila u Toulouseu se očito nije dobro sanirala i sada istu ozljedu moram u potpunosti zaliječiti', za tportal.hr kazala je Mišura koja je na kroz kvalifikacije pokazala kako može biti nositelj igre naše selekcije.

Za kraj nam je lijepa Antonija, koja nije mogla zaustaviti suze kada je doznala ovu šokantnu vijest od liječnika reprezentacije, rekla.


'Moram priznati kako mi nikada nije nešto teže palo kao jučer kada sam se pozdravljala s curama. To je bio neopisivo tužan i bolan osjećaj! Ali to je život i to je sport, moramo se znati nosititi i s takvim stvarima. Iskreno vjerujem u svoje cure i bit ću s njima svaku tekmu na ovakav ili onakav način', dodala je simpatična Šibenčanka bez kojeg će Europsko prvenstvo biti osiromašeno za sjajnu igračicu koja se kroz kvalifikacije dokazala kao standardni član prve petorke.

Antonija će iznimno nedostajati izborniku i suigračicama