SVI PRIČAJU O UTAKMICI

Emotivna izjava predsjednice Kolinde o velikom finalu Lige prvaka

03.06.2017 u 18:33

Bionic
Reading

I predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović govorila je o velikom finalu Lige prvaka između dva nogometna diva Real Madrida i Juventusa koje je na rasporedu večeras od 20.45 sati

U velikom intervjuu za Sportske Novosti naša predsjednica je govorila o puno vrućih tema vezanih uz sport, smatra kako se tjelesni odgoj u školama ne bi trebao ocjenjivati, vjeruje u normalizaciju odnosa Splita i nogometne reprezentacije, da Zagreb zaslužuje novi nacionalni stadion te je isto tako uvjerena kako se hrvatske institucije mogu obračunati s huliganizmom.

  • +14
Navijači u Cardiffu Izvor: Reuters / Autor: Rebecca Naden

No osim temama vezanih uz Hrvatsku, o kojima je i prije slično govorila, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović osvrnula se na današnje finale Lige prvaka Reala i Juventusa u kojem Hrvatska ima svoje predstavnike (Modrić i Kovačić za Real, Mandžukić i ozlijeđeni Pjaca za Juventus).

'Tko god na kraju slavio, bit ćemo iznimno ponosni na njih, a ja se nadam da će oni bez obzira na rezultat pokazati ono najbolje od hrvatskog nogometa i sebe osobno. Hrvatskim igračima u tom finalu želim sreću i uspjeh', izjavila je hrvatska predsjednica.

Ako volite nogomet nemojte propustiti čarobnu subotnju večer 3. lipnja uz kanal Arenasporta 2 od 19.45 sati kada počinje uvodna emisija. Više informacija OVDJE