TOPNICIMA STIŽE POJAČANJE

Eduardo u prvoj momčadi do kraja siječnja

02.01.2009 u 17:00

Bionic
Reading

Prošlo je gotovo 11 mjeseci od Taylorova starta na Eduardovu nogu i teškog prijeloma. Eduardo se uspješno oporavio, čak je odigrao i jedno poluvrijeme u utakmici s Portsmouthom, a trener Wenger u prvoj ga momčadi očekuje uskoro

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva mogao bi se uskoro pojaviti i u početnoj momčadi Arsenala. Nakon brojnih najava dovođenja igrača koji bi pojačali učinkovitost Wengerove momčadi, francuskom stručnjaku, koji ni ne pomišlja napustiti London, Eduardo bi mogao biti najveće pojačanje. Naravno, Wenger će Eduardovu minutažu posebno dozirati jer je napadač hrvatske reprezentacije proživio nateže razdoblje u karijeri.

'Iako je već odigrao 45 minuta natjecateljske utakmice protiv Portsmoutha, Eduardo još nije spreman. Zasad ne razmišljamo o njegovu povratku. Jednostavno je još prerano. Nije stigao ući u potrebnu formu. Ipak, siguran sam da će se u početnih jedanaest vratiti do kraja siječnja. Svi se veselimo njegovoj velikoj volji i želji za nastupom. Ta je njegova volja vidljiva i na svakom treningu', naglasio je Wenger.