ČEKA PRVI SASTAV

Eduardo sve brži i jači: Spreman sam

22.01.2009 u 17:08

Bionic
Reading

'Spreman sam za povratak u prvu momčad,' kazao je napadač hrvatske nogometne reprezentacije i londonskog Arsenala Eduardo da Silva nakon što je u srijedu odigrao svih 90 minuta u prijateljskom susretu rezervi Arsenala i Stoke Citya (2:2)

'Ne sjećam se kada sam posljednji put odigrao svih 90 minuta. Osjećam se odlično, posebice kada sam shvatio da mogu odigrati cijelu utakmicu,' kazao je Eduardo u razgovoru za klupsku internetsku stranicu.

Eduardo je protiv Stoke Cityja upisao tek drugi nastup nakon što je u prosincu prošle godine odigrao prvo poluvrijeme u susretu rezerva protiv Portsmoutha. Na toj utakmici je lakše ozlijedio ložu desne noge zbog čega je morao usporiti s oporavkom nakon teškog loma noge koji ga je udaljio s terena na 11 mjeseci.

'Naporno sam radio i trenirao i vjerujem kako sam spreman za povratak u prvu momčad. Želim se vratiti brz i snažan. Za mene je danas svaka utakmica korak naprijed,' dodao je hrvatski reprezentativac.

Dio stručnjaka strahuje kako bi teška ozljeda koja ga je udaljila s terena skoro godinu dana sasvim sigurno mogla ostaviti psihološkog traga, međutim Eduardo smatra kako se posve oporavio i fizički i psihički.

'U mojoj glavi je sve posloženo. Ne brinite, posve sam spreman,' zaključio je napadač vatrenih i topnika.