ODUŠEVLJENJE NA OTOKU

Eduardo: Ovo mi je najsretniji dan u životu

17.02.2009 u 13:23

Bionic
Reading

U utorak gotovo da nije bilo nijednog engleskog medija koji nije posvetio dobar dio prostora našem Eduardu da Silvi. Svi su mu se 'naklonili', svjesni da nakon onako teške ozljede treba smoći snage i ponovno izaći na teren gdje igraju razni 'Taylori'

Engleski mediji se u utorak nadmeću tko će izaći s ljepšim tekstom o Eduardovu povratničkom meču. Nitko ništa nije izmislio, ali kada znamo s koliko skepse dočekuju ne toliko afirmirane strance, što je Eduardo bio kad je stigao u Englesku, onda ovakve pohvale sasvim sigurno gode.

Eduardo je za internetsku stranicu svoga kluba naglasio:

'To je moj najsretniji dan u životu.'

'Eduardov spektakularni povratak: s dva gola uništio Cardiff' i 'Povratak nakon teškog loma noge obilježen s dva pogotka', napisali su novinari Guardiana.

Novinari Timesa otišli su korak dalje, to jest vratili se u povijest, do prošlogodišnje veljače, kada je praktički prekinut Arsenalov pohod prema naslovu.

'Unatoč Eduardovu uspješnom povratku, Wenger je sigurno razmišljao o tome što se moglo dogoditi da se prije godinu dana nije dogodila nesreća koja je poništila Arsenalov lov na naslov prvaka', piše Times.

Daily Star je, između ostalog, istaknuo lijepu Eduardovu gestu, kada je nakon postignutog gola otrčao u zagrljaj kondicijskom treneru Tonyju Colbertu, koji je proteklih godinu dana bio njegov 'najbolji prijatelj'.

'Tony je više bio s njim nego njegova žena, i zaslužio je taj zagrljaj', rekao je Wenger.