VELIKI PLJESAK!

Eduardo i ekipa pomažu oboljeloj djeci

17.12.2008 u 11:04

Bionic
Reading

Arsenalovi igrači, a među njima i naš Eduardo, odradili su snimanje promotivnog spota za englesku Zakladu za djecu oboljelu od raka. Spot traje 90 sekundi i osim što je vrhunski odrađen, svakako je i zabavan

Sedmorica veličanstvenih, Bacary Sagna, Emmanuel Adebayor, Gael Clichy, Cesc Fabregas, William Gallas, Kolo Toure te naš Eduardo, snimili su promotivni spot za englesku Zakladu za djecu oboljelu od raka. Nogometaši Arsenala bez ikakvih su problema obukli odijela vozača limuzine i nosača torbi, fingirali manikiranje noktiju, navukli perike te potpisivali autograme, dokazujući tako da nisu samo figure koje trče za loptom na travnjaku, već ljudi koji imaju svijest o problemima u društvu koje ih okružuje.

Da ne bi bilo zabune, Arsenal je taj koji je prihvatio inicijativu za snimanje spota, no nijedan od spomenutih nogometaša ne bi bio u spotu da nije htio. Naš tek oporavljeni Edurado također se pojavljuje, i to u skeču kad mu prilazi klinac i daje mu olovku i papire, što naš reprezentativac shvaća kao poziv na autogram, no kad bolje pogleda što ima u ruci, shvati da klincu treba napisati zadaću iz matematike.

Sve u svemu, spot je izvrstan, pun humora i zabave, a ne treba sumnjati da će polučiti i rezultate. Arsenalu i dečkima svaka čast, a naše zaklade sličnog tipa trebale bi razmisliti o tome da kad iniciraju slične projekte odrade kampanju s našim najboljim nogometašima. Ma što god netko mislio o njima, sumnjamo da bi ijedan klub odbio takav humanitarni rad. Pa da se i mi slatko nasmijemo Nikoli Kaliniću, Anasu Sharbiniju, Mariju Mandžukiću i ostalima iz HNL-a.