šok u makedoniji

Dva najvažnija igrača Škupija pretučena su uoči utakmice s Dinamom; nedolično su se ponašali u društvu djevojaka...

18.07.2022 u 06:49

Bionic
Reading

Makedonski mediji tvrde da su dva najvažnija igrača Škupija, koji u utorak (19. srpnja, 21 sat) igra prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Dinama na Maksimiru, pretučena u noćnom izlasku. Navodno je riječ o senegalskom stoperu Faustinu Senghoru (28) te najboljem igraču, nigerijskom napadaču Sundayju Adetunjiju (24)

Trener Škupija, nekadašnji kapetan Dinama Goce Sedloski, kao da nema dovoljno briga uoči prve utakmice 2. pretkola Lige prvaka. Svima je jasno da je Dinamo apsolutni favorit, a Sedloski se u nedjelju suočio s nevjerojatnim problemom.

Naime, makedonski mediji tvrde da su dva najvažnija nogometaša Škupija, senegalski stoper Faustino Senghoru (28) te najbolji igrač, nigerijski napadač Sunday Adetunji (24), pretučeni u zabranjenom noćnom izlasku!

Senghor i Adetunji su u subotu navečer bili u izlasku u Skopju i time su prekršili klupski kodeks koji zabranjuje izlaske nakon 22 sata, a posebice uoči važnih utakmica. No, taj bi im prekršaj možda i prošao nekažnjeno da se dečki nisu malo previše opustili i dobili batine u tom izlasku.

Makedonski mediji pišu kako su se dotični tamnoputi nogometaši Škupija nedolično ponašali u društvu nekih djevojaka, nisu prihvatili ili shvatili upozorenja pa ih je na kraju pretukao zaštitar noćnog kluba!

Sve je otkriveno u nedjelju kad su Senghor i Adetunji došli na trening s jasno vidljivim tragovima 'preodgoja' na njihovim licima. Masnice jednostavno nisu mogli sakriti... Trener Škupija Goce Sedloski očekivano je bio ljutit, ali ih za sada nije kaznio. Dapače, veseli afrički dvojac na popisu je putnika koji će danas stići u Zagreb i konkurirat će za utakmicu protiv Dinama (utorak, 19. srpnja).

No, njihova je sudbina u redovima Škupija upitna jer makedonski mediji navode kako se dečki već neko vrijeme ponašaju izrazito nonšalantno i gotovo redovito krše klupsku disciplinu...