VELIKO SLAVLJE

Duvnjaku rođendanski poklon, Vori nosi zlato sinu

02.06.2013 u 22:45

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši Domagoj Duvnjak i Igor Vori oduševljeni su osvajanjem najprestižnijeg rukometnog klupskog natjecanja

'Ovo je najljepši rođendanski poklon koji sam mogao dobiti. Ne moramo analizirati utakmicu. Bitno je da smo prvaci,' rekao je junak finala rukometne Lige prvaka Domagoj Duvnjak.

Hrvatska kolonija u njemačkom Bundesligašu HSV-u okitila se, sasvim neočekivano, naslovom europskog prvaka u Kölnovoj Areni. Nakon senzacionalne pobjede nad braniteljem naslova Kielom u subotu, HSV je u nedjeljnom finalu šokirao i Barcelonu, te slavio 30-29 nakon produžetaka.

Duvnjak je u pobjedu ugradio četiri pogotka i čak sedam asistencija.

'Presretan sam! Nemam riječi. Još nismo svjesni što smo postigli. Osjećaj je predivan – rekao je Duvnjak, na kojeg se nadovezao malo rječitiji Igor Vori, strijelac dva pogotka.

'Igrali smo odlično i pokazali smo jak karakter, no tek ćemo sutra biti svjesni što smo zapravo napravili. Obećao sam sinu da ću mu kući donijeti zlato, a takvo obećanje nikada ne kršim! Sine, ovo je za tebe,' rekao je nakon susreta drugi hrvatski reprezentativac na krovu Europe.

Spomenimo i da je Blaženko Lacković postigao također dva pogotka za novog prvaka 'Starog kontitenta'.