DUŠEBAJEV OSTAJE

Duvnjak ipak bez velikog mentora

10.02.2012 u 12:44

Bionic
Reading

Hrvatski trojac u redovima rukometaša HSV-a još uvijek nemaju bistru situaciju oko imena stratega koji će ih povesti u iduću sezonu, ali čini se kako to neće biti legendarni Talant Dujšebaev

'Želim ostati u Atleticu i nisam rekao da želim ići u Hamburg ili u Katar,' rekao je za Marcu bivši španjolski rukometni reprezentativac i aktualni trener Atletico Madrida Talant Dujšebajev (43), svojedobno uz Jacksona Richardsona najbolji srednji vanjski igrač svijeta.

Njemački su mediji Dujšebajeva povezivali s preuzimanjem klupe hamburškog kluba čije boje brane hrvatski reprezentativci Igor Vori, Domagoj Duvnjak, koji bi vjerojatno imao najveće koristi od ove siradnje, i Blaženko Lacković, ali to se sada prema svemu sudeći neće dogoditi.

HSV je krajem prošle sezone smijenio švedskog trenera Pera Carlena kojem je uručen otkaz zbog serije loših rezultata. Momčad trenutno vodi njegov tadašnji pomoćnik Jens Häusler. Predsjednik HSV-a Martin Schwalb rekao je kako klub razmatra nekoliko kandidata za trenera koji će momčad preuzeti najkasnije uoči početka nove sezone.

Talant je ostao upisan zlatnim slovima u povijest rukometa