DOLAZE BOLJI DANI

Dribler Alen Halilović na ovo je čekao više od tri mjeseca!

13.02.2017 u 19:39

Bionic
Reading

Iako je Las Palmas izgubio kod kuće od jake Seville ove nedjelje, Alen Halilović može biti zadovoljan jer je nakon više od tri mjeseca zaigrao u jednoj utakmici kao prvotimac...

Mladi 20-godišnji hrvatski veznjak nije se uspio nametnuti u HSV-u i preselio je ove zime u Las Palmas, što se zasad čini kao prilično dobar potez. Trener Setien polako ugrađuje Halilovićeve kvalitete u igru momčadi, a ove nedjelje protiv Seville po prvi je put zaigrao kao prvotimac.

Bio je to trenutak kojeg je Alen čekao više od tri mjeseca, jer potkraj listopada je prvi i jedini put zaigrao u udarnoj momčadi Hamburga, u dvoboju protiv Eintrachta. U toj utakmici Bundeslige naš talent nije bio dobar, ali ovaj put protiv Seville odigrao je sasvim solidno, istaknuvši se s nekoliko okomitih prodora i driblinga u svom stilu.

Halilović je mogao i spasiti Las Palmas od poraza da je zabio odličnu priliku u drugom dijelu, no lopta je otišla pokraj vratnice.

'Rezultat je važan, ali nemam što zamjeriti svojim igračima, malo je toga što treba popraviti,' izjavio je Jose Setien nakon poraza 0-1 od Seville, koji na raspolaganju osim Halilovića ima i Marka Livaju te ugledna imena poput Jesea i Kevina Princea Boatenga...

Alen Halilović protiv Seville Autor: YouTube