novcem možeš sve...

Dramatični dani u Francuskoj; Keylor Navas morao je 'masno' platiti kako bi pobjegao iz Pariza

  • Autor: Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 29.03.2020 17:10
  • Objavljeno 29.03.2020 u 17:10
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Pandemija koronavirusa paralizirala je praktički cijeli svijet, a žarište je u ovom trenutku u Europi. Uz Italiju i Španjolsku stanje je izuzetno teško i u Francuskoj. Tako su mnoge zvijezde PSG-a u strahu preko noći odlučile napustiti Pariz te su spas potražile u svojim državama

Prvi je 'zbrisao' Neymar, u tajnosti je odletio za Brazil, nije se javio nikome u klubu. Njegov su primjer potom slijedili Thiago Silva i Edinson Cavani, koji su također napustili Pariz zbog pandemije koronavirusa i vratili se u svoju domovinu. No, oni su dozvolu kluba - dobili.

Među posljednjima je Park prinčeva napustio kostarikanski golman Keylor Navas (33).

Bivši je golman Real Madrida shvatio kako situacija s koronavirusom u Parizu izmiče kontroli te 'prelomio' kako bi za njega i njegovu obitelj bilo najpametnije da se vrate u rodnu Kostariku. Stoga je Navas krenuo u akciju, no nije baš lako ovih dana napustiti Europu.

Nakon nekoliko dana neizvjesnosti Navas je uspio pronaći slobodan privatni avion te je u petak 27. ožujka, uz dopuštenje klupskih čelnika, napustio Pariz i odletio za Kostariku.

  • +5
  • +2

PSG - Borussia D., osmina finala Lige prvaka, 2019/20.

Izvor: EPA / Autor: UEFA via Getty Images / HANDOUT

Francuski mediji navode kako ga je cijela 'akcija' poprilično koštala, navodno je Keylor Navas za ovaj bijeg morao platiti čak 220.000 dolara! No, lako je to izvesti ako imaš novac. Jer novcem možeš kupiti sve... Posebice ovih dana.

Navas će kad stigne u Kostariku, u skladu s pravilima, prvo 14 dana provesti u izolaciji, a isto će ga dočekati kada se odluči na povratak u Francusku. Do tada će golman PSG-a odmarati u Kostariki s obitelji i u nešto sigurnijim uvjetima od onih koji sada vladaju u Europi.